Archive for May 8th, 2011

bukan stress, bukan bengong tapi senget.

In the name of Allah.

The following weeks would be some of the stressful weeks I’ve had in the whoknowshowmanyyears studying. Semoga saya dah rakan2 diberi kesenangan dalam menempuh alam pengajian tahun k3tiga yang mencabar ini.Cerita di bawah tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang mati.

X : kesengetan terserlah bile dah mule menari dalam bilik
Y : aku takde depan laptop
Y : makang tadi
X : chis
Y : aku anto lagik sekali besok la
Y : bhahaha
Y : oh btw ko makan air asam?
X : ayat quran pasang, tp boleh nak zapin kat sini ape aku nih
X : air asam?
X : air masam?
Y : yg cicah ikan bakar
X : ooh
X : mkn2
X : awat?
Y : aku ada buat sikit
Y : dalam fridge dalam mangkuk
Y : kalau kau nak la
Y : makan ngan ikan goreng
Y : tapi takdelah sedap kan
X : pergggghhhhh aku menari kat bilik kau la macam nih buat performance tanda terima kasih
X : nak?
Y : taknaklahhhhhhhh
Y : haha
X : ala
X : isk
Y : dont menari2
Y : nanti aku lagi pehning
X : babi sentap! ish baby!
X : hua hua hua
Y : ngok
X : ok nak g bace blog
Y : nih memang level 2 punye stress
Y : aku nak tengok next level ok
X : ape barang level 2 bro
X : nih level-less
Y : naik level sikit2 lah derr
Y : tak larat wa nak kejar
X : aku mencari ketenangan nih semoga lah aku
X: lu tak payah kejar
X : lu boleh pegi semayang
X : wa nih
X : haish mencari jalan kebenaran cara alternatif
Y : semayang sudah tapi hati masih rabak2 der
Y : ok2
Y: selamat jalan straight2
Y: dont belok2 ok
X : selamat jalan romeo hanya utkmu sayang

Jom doakan diri sendiri dan rakan2 semoga diberi kesenangan, Amiin 🙂